Home


“De bijeenkomsten zijn erg fijn,ophelderend en leerzaam! Even terug naar jezelf staat centraal.


Dorothea is een warm en open persoon en geeft de groep een fijn en veilig gevoel waardoor je ook echt terug gaat naar jezelf!


Ze inspireert je om je zelf te ontplooien als je een bijeenkomst hebt gehad!! Een aanrader voor iedereen , wat een meerwaarde is dit voor zowel je team als jezelf.


Altijd kijken wij als team uit naar haar komst en vinden we het jammer als het afgelopen is."

thumbnail_Nieuw_logo_Kober
Mandy Kuijstermans
Pedagogisch medewerker Zwanenhof Roosendaal


“In de loop van de jaren is de samenwerking geïntensiveerd.
Het vertrouwen in de kundige begeleiding van de trainingen breidde zich uit naar team coaching en individuele coaching. Dorothea is een ster in het “leggen van de vinger op de zere plek” Zij luistert daarbij actief en spreekt medewerkers respectvol aan op hun rol en gedrag. Heel prettig voor SkippyPePijN als werkgever, is dat Dorothea tijdens evaluaties overkoepelend kijkt, trends ziet, en benoemt wat er in de groepen als geheel speelt. Hierbij treedt zij nooit in persoonlijke details van individuele medewerkers. Zij legt bij deze evaluaties ook het verband richting de aanpak van deze trends. Het mooie, en passende daarin is, dat datgene wat beschreven is, ook zo wordt toegepast in alle facetten en op ieder moment door Dorothea zelf. Het doel van de trainingen “in de theorie” aanbieden is immers dat er, door op deze manier te communiceren, werkelijk contact ontstaat. Door het zelf vanuit eigenheid, oprechtheid en menselijkheid toe te passen, is het effect van de training synergetisch: Het samengaan van de delen, levert meer op dan de som der delen. Het “empowert” de medewerkers in hun hele leven, niet alleen tijdens het werk, en dat maakt het effect duurzaam. Dorothea heeft een groot verantwoordelijkheid gevoel, is inhoudelijk zeer kundig en weet razend snel de vinger op de spreekwoordelijke zere plek te leggen. Zij is vanuit haar eigen mens-zijn heel integer en warm. Zij is oprecht betrokken bij alle mensen in de organisatie. Dorothea bezit een groot empathisch vermogen, wat niet in de weg staat van het kunnen scheiden van de eigen, en andere rollen en aandelen van alle betrokkenen. Dit maakt dat Dorothea ook heel kritisch kan zijn, en de zgn. helicopterview kan aannemen. Dorothea benadert iedereen met evenveel respect, en zorgt in haar echtheid voor een emotioneel veilige omgeving. Een optimaal leerklimaat waarin uitdaging en koestering in evenwicht zijn.”
SkippyPepijn Kinderopvang Pijnacker e.o.
Eline van den Brand
HRM proces coördinator SkippyPePijN

 

“Mensen willen best veranderen, mensen willen niet veranderd worden”

Mijn naam is Dorothea Verhagen. Ik ondersteun | begeleid organisaties in de kinderopvang, gezondheidszorg en het onderwijs met verandertrajecten door medewerkers én teams te versterken. Het resultaat van mijn begeleiding is een sterk en vitaal team dat weer vooruit kan.

Training & coaching
Ik lever training & coaching op maat, afhankelijk van jouw vraag, behoefte en organisatiedoelen. Bekijk mijn portfolio om te zien wat voor trajecten ik bij diverse organisaties heb begeleid op het gebied van:

Leiderschapstrainingen
Zelfsturende teams
Persoonlijke effectiviteit
Klantgerichtheid
Ambassadeurschap
Teamcoaching
Samenwerken
Communicatietrainingen
Individuele coaching van medewerkers

Ik kom graag vrijblijvend persoonlijk kennismaken. Neem gerust contact met mij op.
Direct contact

 

 


Sterkjezelfzijn Training & Coaching
Dorothea Verhagen
Trainer & (Team) Coach
dorothea@sterkjezelfzijn.nl
06 – 57 57 44 16
KvKnr: 17264306

 

Algemene Voorwaarden

Klachten Procedure

Privacy Verklaring

Zelfvertrouwen

Dankjewel Mandela!

Stralen Ons grootste angst is niet, dat we onvolmaakt zijn, maar dat we mateloos krachtig zijn. We vragen ons af:...
Read More
Dankjewel Mandela!
Stress

Bijna op vakantie… en dan…stresssss

Het is bijna vakantie..... Stresssss Joehoe.. Het is bijna zover! Je kijkt er al maanden naar uit. Het is bijna...
Read More
Bijna op vakantie… en dan…stresssss
{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","speed":"300"}